De strategie van de colonel?

Veroveren in 3 stappen. Het basisrecept is gekend, de brain freeze berucht. Coupe Colonel neemt met minder dan perfect geen genoegen en perst het allerbeste uit elk project.

Stap 1

Concept

Coupe Colonel duikt graag in de diepte om dan te verbazen met een baanbrekend creatief concept. We voeren niet enkel uit maar bedenken ook de scherpe randjes en vijlen ze bij tot ze echt goed blijven hangen.

Stap 2

Opname

Crunch time! De Colonel zet haar troepen in rang en plaatst met het gepaste technische materiaal jouw boodschap op een voetstuk. En daarbij beperken we ons niet tot de grondmacht alleen; we beschikken over alle nodige licenties voor drone-opnames.

Stap 3

Montage

De kers op de taart, zij het eentje met veel facetten. In montage maakt Coupe Colonel van een idee en losse beelden een echt verhaal dat aansluit bij jouw missie of merk.

Onze missie

Met Coupe Colonel geloven we in sterke boodschappen, of die nu maatschappelijk of commercieel zijn.

 

We gaan op zoek naar dat scheutje spirit over elk verhaal en streven er zo naar elke keer opnieuw verrassend smaakvolle opdrachten af te leveren. Net als een gedecideerde veldheer, luisteren we naar de waardevolle input van onze klanten en steunen we op onze ervaring en gut om bij elke missie te kunnen zegevieren.

Aftermovie

Een goeie aftermovie vangt de sfeer ter plekke perfect op en weet die nadien even enthousiast terug op te roepen.

Bedrijfsvideo

Authenticiteit is hot. Leg de focus voor je klanten en zakelijke contacten dus op je identiteit. Een eerlijk portret zal hun vertrouwen – en jouw business – boosten.

Drone

De luchtmachtdivisie van Coupe Colonel. Onze gecertificeerde cameravrouw behaalde klasse 1 & 2 onder de Belgische wetgeving. Deze zijn nadien gemuteerd naar de Europese wetgeving EASA, A1, A2 & A3.

Instructievideo

Tutorials of explainer-video’s behoren vandaag tot de populairste videoformats. Ruil de handleidingen dus in voor demo’s die je makkelijk kan pauzeren en herstarten, en waarin je kennis, professionaliteit en vakmanschap kan etaleren.

Productvideo

Met de juiste apparatuur en een high-end afwerking en montage laten we een product of merk de show stelen. Coupe Colonel spiegelt haar beeldtaal aan de identiteit van jouw bedrijf.

Reportage

Coupe Colonel staat met de voeten in de samenleving en trekt er dan ook graag op uit (op eigen initiatief of op vraag van een klant) om zich te verdiepen in een aspect van onze maatschappij, ver of dichtbij.

Social media-video

Shorter, better, faster, stronger. Video en sociale media zijn vandaag onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat verhoogt de druk om op te vallen en indruk te maken. Coupe Colonel gidst je naar de beste optie en het perfecte formaat voor jouw doel.

Testimonial

Met een getuigenis of customer case maakt de kijker op een authentieke manier kennis met je producten of diensten. Een oprechte en positieve ervaring over jouw zaak trekt andere klanten zeker op gang.

Videoboodschap

Bepaal zelf de richting van je discours met een heldere, sterke en duidelijke videoboodschap. Zowel jijzelf als de kijker profiteren van de tijdloosheid en controleerbaarheid van het format. On repeat, indien nodig.

Drones

De luchtmachtdivisie van Coupe Colonel. Onze gecertificeerde cameravrouw behaalde klasse 1 & 2 onder de Belgische wetgeving. Deze zijn nadien gemuteerd naar de Europese wetgeving EASA, A1, A2 & A3.

Blijf op de hoogte

Wij gebruiken cookies voor analytische doeleinden.